­
MакедонскиShqipEnglish

Фестивал во чест на виното 2013

Фестивал во чест на виното 2013

Вино-Скоп, местото каде што секоја есен уживаме во доброто вино и музиката, онаму каде се случуваат урбаните приказни во градот,кои долго се прераскажуваат, баш таму каде што љубовта и среќата го исполнуваат духот на метрополата.Традицијата…

Read more...

Вино - сончева светлина заробена од вода

Вино - сончева светлина заробена од вода

Украдете по некој миг, вкусете добро вино, продолжете ја традицијата. Доживејте го модерното со дамки од богата историја, сплотено во автентичниот свет на виното. Ќе најдете приказна која совршено го отсликува историското/традиционалното Скопје со белези…

Read more...

Големо извинување до Наум Петрески

Големо извинување до Наум Петрески

Големо извинување до Наум Петрески и сите негови фанови поради тоа што нема да настапува на Вино Скоп 2013!

Read more...