­

News

Вино - сончева светлина заробена од вода

Вино - сончева светлина заробена од вода

Украдете по некој миг, вкусете добро вино, продолжете ја традицијата. Доживејте го модерното со дамки од богата историја, сплотено во автентичниот свет на виното.

Ќе најдете приказна која совршено го отсликува историското/традиционалното Скопје со белези од своето модерно време.

Одберете го вашето омилено вино, кренете ги чашите и наздравете.....

Прочитај ја целата поема

song-broshura

Назад кон: News