­

Програма

Локација

Локација

Вино - Скоп е вински фестивал со традиција од 11 години. Секоја година скопската есен е одбележана со овој реномиран фестивал кој е неизоставлив дел од македонската забавна понуда. Вино - Скоп во текот на годините има соработувано со околу…

Повеќе...

Програма

Програма

Среда 20.09.2017 Калевала 19:00 - 21:00     Караванија 21:00 - 23:00     Викторија Лоба 23:00 - 01-00     Четврток 21.09.2017 Acoustic Division 17:00 - 19:00     Crossroad Blues Band 19:00 - 21:00     Eye Cue…

Повеќе...

Историја на Вино-Скоп

Историја на Вино-Скоп

Вино - Скоп 2016 ЗАВРШИ ВИНО-СКОП: Рекордна посета на настапот на „Куку Леле“ Синоќа заврши и десеттиот јубилеен Вино-Скоп во нашиот главен град. Истиот траеше од 28. септември до 2. октомври, а се одржа на плоштадот Мајка Тереза. Овој пат…

Повеќе...