­

Rreth festivalit

Historia e Vinoskop

Historia e Vinoskop

Vinoskop 2012 On 10th of October 2012, the sixth edition of the International Wine Festival "Vino-Skop", was held. The festival kept its promise and ensured and authentic atmosphere on the Macedonia square. Visitors had the opportunity to taste many different…

Read more...

Lokacioni

Lokacioni

Vino - Skop paraqet festival të verës me një traditë 11 vjeçare. Për çdo vjet vjeshta në Shkup shënohetnga ky festival i njohur dhe që është një pjesë e pashmangëshme të ofertës zbavitëse maqedonase.Vino-Skop gjatë viteve ka bashkëpunuar me afër…

Read more...

Program

Program

E Mërkurë 20.09.2017 Kalevala 19:00 - 21:00     Karavanija 21:00 - 23:00     Viktorija Loba 23:00 - 01:00     E Enjte 21.09.2017 Acoustic Division 17:00 - 19:00     Crossroad Blues Band 19:00 - 21:00    …

Read more...